TERIMA KASIH KERANA DAPATKAN BUKU DIGITAL
DIET VS DARAH TINGGI

 

Tonton video di bawah cara download Ebook Diet VS Darah Tinggi di email

NANTI DULU!

Jika anda betul-betul serius nak stabilkan tekanan darah saya sarankan
anda baca dulu sampai habis..

Adakah saya mengamalkan supplement atau pemakanan tambahan lain?

Disamping menjaga dan mengubah diet pemakanan harian dan gaya hidup saya juga mengamalkan sejenis pemakanan tambahan lain iaitu KUNYIT HITAM.

Kunyit hitam adalah pemakanan tambahan yang saya ambil ketika menjaga diet pemakanan selama 3-4 bulan.

Ianya sangat membantu percepatkan lagi proses penurunan tekanan darah. Kunyit hitam juga sangat membantu menurunkan berat badan untuk dapatkan BMI yang normal.

Produk ini sangat membantu jika anda mampu membuat perubahan gaya hidup dan diet pemakanan harian seperti saya sebelum ini. Ini adalah kebenaran dari pengalaman saya sendiri.

POKOK KUNYIT HITAM (Kaempferia parviflora)

Paling menarik produk kunyit hitam ini dihasilkan oleh saintis-saintis dari MARDI yang diketuai oleh Dr.Zuraida Abd Rahman.

VIDEO PENJELASAN TENTANG KAJIAN KUNYIT HITAM DARI DR ZURAIDA

VIDEO PENGGUNA KAPSUL KUNYIT HITAM BLACK G

Selain menjaga diet pemakanan harian saya juga turut mengambil kapsul kunyit hitam Black G nutrima ni..

 

Ianya sangat membantu meningkatkan metabolisma supaya lebih cepat proses penurunan berat badan dan normalkan paras BMI.

 

Apabila tiada gangguan metabolisma dan mendapat berat badan yang ideal pastinya kesihatan kita juga dalam keadaan memuaskan.

 

Kapsul kunyit hitam Black G melancarkan perjalanan darah dan perbetulkan perjalanan darah. Jika perjalanan darah terganggu pastinya akan mengakibatkan pelbagai penyakit.

 

Setelah berpuas hati dengan kesan positif produk ini saya daftarkan diri sebagai agen Black G dan kini saya sudah pun menjadi stokis yang sah.

 

Ramai yang berpuas hati, di bawah saya tunjukkan beberapa feedback mereka yang dah cuba berdiet dan amalkan kapsul kunyit hitam Black G.

 

Mereka juga join group telegram Team Sihat Hamimi.

Setelah rakan-rakan,keluarga dan saya sendiri mendapat manfaat kesihatan yang sangat baik dengan kapsul kunyit hitam Black g, kini saya mengambil keputusan untuk bantu lebih ramai orang yang nak sihat seperti kami.

Hanya orang yang pernah rasa sakit je tau betapa mahal dan nikmatnya sihat kan?

 

KLIK SINI jika korang nak tau lebih lanjut tentang kapsul kunyit hitam Black G.

 

Sehingga berjumpa lagi di perkongsian akan datang, terima kasih..

Bersama pihak atasan Black G Sdn Bhd di Kuala Terengganu

DIET VS DARAH TINGGI

10 tahun mencari solusi, dengan diet selama 3 bulan kini tekanan darah stabil.

error: Content is protected !!