struggle dengan masalah 3 serangkai?

CARA MUDAH MENGAWAL
TEKANAN DARAH & BACAAN GULA WALAUPUN SELAMA INI SUSAH NAK TURUN..

Formula berasaskan kunyit hitam. Hanya RM4 sehari pun dah settle!

Apa kata mereka yang telah mencuba?

"Baru masuk botol kedua tekanan darah dah normal 120/80"

"repeat order, gula dalam darah turun"

"Habis sebotol black g dan jaga makan doktor check tekanan darah dah normal"

PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

Hidup tersiksa kerana penyakit?

kunyit-hitam-black-g-kolestrol-tinggi-darah-tinggi-kencing-manis-gout

Kesannya sangat tak menyenangkan.

Nak buat kerja rasa tak selesa

 

Selalu minta cuti sampai kena sindir

 

Penat sebab kena selalu ke hospital untuk follow up

 

Nak ke mana-mana pun takut apa-apa berlaku

 

Tak boleh nak bebas buat aktiviti macam orang lain

 

Nak makan yang sedap-sedap pun tak berani

Risiko yang bakal dihadapi kalau dibiarkan berterusan

kunyit-hitam-black-g-kolestrol-tinggi-darah-tinggi-kencing-manis-gout
kunyit-hitam-black-g-kolestrol-tinggi-darah-tinggi-kencing-manis-gout
kunyit-hitam-black-g-mardi-kolestrol-tinggi-darah-tinggi-kencing-manis-gout

JANGAN RISAU!

Kembalikan kesihatan anda dengan kapsul Kunyit Hitam Black G

\

Kapsul Kunyit Hitam Black G merupakan produk berasaskan herba istimewa Kunyit Hitam (Kaempferia parviflora) yang tinggi kandungan Bioflavonoids.

\

Kandungan Bioflavonoid yang tinggi dalam kunyit hitam (sumber data : kajian MARDI)

\

Kandungan Bioflavonoid yang tinggi dalam kunyit hitam (sumber data : kajian MARDI)

Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) MAL21026097TC

kunyit-hitam-black-g-mardi-kolestrol-tinggi-darah-tinggi-kencing-manis-gout

Penjelasan tentang potensi Kapsul Kunyit Hitam Black G oleh Dr. Zuraida, Saintis MARDI merangkap ketua penyelidik R&D penghasilkan produk berasaskan kunyit hitam.

Sekali Cuba, Pasti Tak menyesal

Terbongkar..
Hasil Penemuan Saintis Mardi.

Apa kata mereka yang telah mencuba?

PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

“Tekanan darah semakin stabil”

“Tekanan darah makin baik”

“Paras kolestrol makin okay dan lenguh2 tangan takde”

kapsul Kunyit Hitam Black G Tiada tandingan

Kelebihan Kapsul Kunyit Hitam Black G

Bagaimana Kapsul Kunyit Hitam Black G membantu mengembalikan kesihatan anda?

Anti oksidan yang baik

Mengurangkan risiko sakit otot

Mengurangkan sakit kepala dan perut

Meningkatkan kekuatan otot

Meningkatkan bekalan darah ke seL-sel otak.

Kesan anti-gastrik ulser

Kesan anti-obesiti

Peningkatan aliran darah

Mencegah dan penawar penyakit Alzheimer

Mengawal gula dalam darah

 

Membantu mengimbangi tahap hormon dan haid bagi wanita

Mencegah malaria atau denggi

Antikulat dan antimikrobakteria sederhana

Anti kemurungan

Penyakit keradangan yang berkaitan gout, alahan, ulser apthous dan ulser peptik.

Melancarkan peredaran darah

Meningkatkan keinginan bersama, meningkatkan kekuatan dan tenaga, mengurangkan keletihan

Membantu sistem penghadaman
Mengurangkan trigliserida (kolestrol jahat)

 

 

 

 

 

Berkesan, Selamat & Mudah!

3 ciri utama Kapsul Kunyit Hitam Black G

BERKESAN

Pengambilan black ginger secara berterusan menunjukkan hasil yang sangat positif dan apabila diambil pada dos yang mencukupi untuk beberapa hari, keputusan yang mengagumkan dapat diperhatikan. Berkesan dalam masa 30-60 minit, tahan sehingga 24 jam

SELAMAT

Produk-produk yang dihasilkan DIJAMIN SELAMAT DAN BEBAS DARI BAHAN-BAHAN TERLARANG. Semua produk yang dihasilkan adalah kajian bersama MARDI dan ia akan terus dipantau oleh pihak MARDI agar tiada bahan-bahan terlarang ditambah ataupun dimanipulasi. Produk Black G juga
Berdaftar dengan KKM
MAL21026097TC

MUDAH

Hanya amalkan sebiji kapsul kunyit hitam black g sehari sebelum sarapan.

(ketika perut kosong atau 4 jam selepas makan)

1 botol kapsul Kunyit Hitam Black G mengandungi 30 biji. Cukup untuk sebulan hanya RM4 sehari.

KAPSUL BLACK G SANGAT BERKESAN KERANA IA MERUPAKAN PRODUK HASIL KAJIAN SELAMA LEBIH 5 TAHUN

Amalkan Kapsul Kunyit Hitam Black G untuk kehidupan yang lebih bermakna

kunyit-hitam-black-g

Hati lebih tenang sebab penyakit telah berkurang dan sembuh

kunyit hitam black g

Buat aktiviti kesukaan tanpa risau sebab rasa lebih bertenaga

kunyit hitam black g

Dapat makan makanan kegemaran sebab kesihatan sudah semakin baik

kunyit-hitam-black-g

Lebih bahagia dan ceria sebab tenaga telah pulih

kunyit-hitam-black-g

Menunaikan ibadat lebih khusyuk dan sempurna kerana tiada rasa sakit-sakit waktu beribadat

ANUGERAH PRODUK CEMERLANG daripada PERSATUAN PENGELUAR UBAT TRADISIONAL MELAYU MALAYSIA (PURBATAMA)

kunyit hitam black g

BLACK G MEMPUNYAI PENGIKTIRAFAN DALAM
DAN LUAR NEGARA

Selain diakui oleh MARDI, Black G juga mendapat mendapat pengiktirafan dari pelbagai agensi luar negara termasuk Korea.

Apa kata mereka yang telah mencuba?

PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

"Kebas-kebas tangan dah tak ada lagi"

"Pergi buat blood test, syukur.. Bp 135/85. Gula 4.8. Kolestrol 4.7"

"Kekuatan jantung rasa amat baik. Urat-urat saraf kesan minor strok pun semakin membaik"

"Kencing manis dulu atas 9.8 sekarang 4.4"

"Bacaan kolestrol dah turun. Berat pun turun jugak"

“Masalah gula dalam darah & Tekanan darah, Sekarang dah tak lesu gula dalam badan pun dah mula maintain”

kunyit-hitam-black-g-mardi-kolestrol-tinggi-darah-tinggi-kencing-manis-gout

JAMINAN KESELAMATAN

Produk-produk yang dihasilkan DIJAMIN SELAMAT DAN BEBAS DARI BAHAN-BAHAN TERLARANG. Semua produk yang dihasilkan adalah kajian bersama MARDI dan ia akan terus dipantau oleh pihak MARDI agar tiada bahan-bahan terlarang ditambah ataupun dimanipulasi. Produk yang dihasilkan bersama MARDI telah diberi hak kepada syarikat untuk mengilang, mengeluar dan memasar semua produk-produk berasaskan Kunyit Hitam. BLACK G akan menjadi produk yang pertama menggunakan Kunyit Hitam sebagai bahan asas untuk produk makanan tambahan yang berdaftar di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia.

Hanya 1 biji / RM4 sehari sudah cukup untuk membantu anda mengawal tekanan darah & gula dalam darah yang berlebihan.

Penghantaran menggunakan servis J&T EXPRESS dan NINJAVAN untuk seluruh malaysia.

Soalan yang biasa ditanya oleh pelanggan

Siapa sesuai makan?

Produk ini boleh dimakan oleh sesiapa pun yang berusia 13 tahun ke atas. Bagi yang ada penyakit kronik dinasihatkan mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Sakit apa juga boleh makan?

Produk ini bukanlah ubat. Ia merupakan produk kesihatan yang penuh dengan khasiat yang mengembalikan kesihatan kita secara menyeluruh.

Berapa lama berkesan?

Kesan bergantung kepada kesihatan dan keadaan sistem tubuh badan individu.

Perlu makan ubat hospital ke?

Ini adalah produk kesihatan atau pemakanan tambahan. Tidak jadi masalah untuk makan bersama dengan ubat hospital. Jarakkan selama 2 jam

Boleh berhenti ke kalau dah sihat?

 Produk ini bertujuan untuk memberikan khasiat supaya tubuh badan dapat berfungsi dengan baik dan mencegah penyakit. Sila sentiasa rujuk / checkup dengan doktor anda

Pos berapa hari sampai? Boleh COD tak?

Biasanya semenanjung malaysia hanya 1-2 hari sahaja dan sabah / sarawak pula 3-5 hari.

Pos dulu baru bayar (COD) hanya untuk semenanjung malaysia sahaja.

Cara pengambilan kapsul Kunyit Hitam Black G?

Produk ini sangat baik jika di ambil 30 minit sebelum sarapan pagi. Jarakkan dengan apa-apa jenis ubat atau supplement lain selama 2 jam.

Boleh percaya ke membeli di website ini?

 Hamimi.my adalah berdaftar dengan suruhanjaya syarikat malaysia (SSM) dan stokis sah Black G Sdn.Bhd.

Selepas membuat bayaran anda akan menerima invois dan resit melalui email secara automatik dan nombor tracking penghantaran juga akan dihantar melalui email & sms selepas penghantaran dilakukan kepada pihak kurier

Bagaimana jika saya tiada online bankin dan ingin membayar secara manual melalui whatsapp (CDM)

Butang / link whatsapp disediakan untuk anda jika ingin membeli secara manual. hanya ikuti langkah seterusnya dibawah untuk dapatkan butang whatsapp.

Bagaimana jika saya perlukan rujukan selepas membeli?

Selepas pengesahan pembayaran anda akan dimasukkan ke group / channel telegram sebagai tempat untuk saya sampaikan info pemakanan sihat (DIET) dan juga info terbaru tentang Kunyit Hitam Black G.

Perlukan bantuan atau pertanyaan? Hubungi / Whatsapp saya
di talian 017 765 0789 (Hamimi)

All Rights Reserved :HZ Network Solutions
Tel: 0177650789 | Email: hznetworkpayment@gmail.com

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

 

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager

error: Content is protected !!