MASALAH TEKANAN DARAH? RM4 SEHARI SETTLE!

HERBA YANG TERBUKTI BERKESAN SEJAK DULU UNTUK MENGAWAL TEKANAN DARAH

 

 

HASIL KAJIAN SAINTIS MARDI FORMULA BERASASKAN KUNYIT HITAM

PENJELASAN OLEH SAINTIS MARDI
(DR ZURAIDA) DI TV1

Anda tak perlu lagi struggle dengan rasa loya, sakit kepala dan pening serta sakit tengkuk akibat tekanan darah meningkat.

 

BETUL KE BERKESAN?

 

ANDA BOLEH TENGOK SENDIRI FEEDBACK DARIPADA
MEREKA YANG TELAH MENCUBANYA.

TESTIMONI VIDEO : “Tekanan darah dan gula dalam darah dah normal, kekuatan nafkah sebagai seorang suami pun dah okay..”

DALAM SITUASI PANDEMIK COVID 19 SEKARANG, ORANG YANG ADA PENYAKIT 3 SERANGKAI PERLU MENJAGA KESIHATAN KERANA RISIKONYA SANGAT TINGGI.

Saya Hamimi Zulkifly, seorang yang pernah lalui pengalaman pahit iaitu tekanan darah meningkat tinggi seawal usia 20 tahun.

 

Selama 10 tahun saya cuba macam-macam cara seperti jaga diet (selalu gagal) dan cuba pelbagai produk kesihatan di pasaran.

 

Setiap hari perasaan takut menghantui diri, sebab saya tahu jika tidak di kawal tekanan darah yang tinggi adalah penyakit yang boleh membawa maut secara senyap.

 

Adakah anda juga seperti saya?

 

Dahulu saya selalu terfikir “apa akan jadi pada isteri & anak-anak jika saya tiada.”

 

Saya tahu, anda pun rasa begitukan?

APA KESAN JIKA DI BIARKAN MASALAH TEKANAN DARAH TINGGI BERTERUSAN?

DARAH TINGGI MELEBIHI 140/90 RISIKO STROK & SAKIT JANTUNG

Jika tekanan darah kita sentiasa melebihi 140/90 akan mendedahkan kita kepada komplikasi kesihatan lebih serius antaranya strok dan sakit jantung secara mengejut.

Keadaan ini berlaku kerana penyempitan salur darah ke bahagian otak dan jantung.

PENGLIHATAN SEMAKIN KABUR

Jika tekanan darah tinggi sudah mula menampilkan dirinya melalui simptom penglihatan,

ini bermakna keadaan kesihatan kita sudah mula menjadi serius.

MUAL, MUNTAH, KERESAHAN & SAKIT KEPALA

Keadaan ini kebiasaannya akan berlaku kepada pesakit yang mempunyai masalah tekanan darah tinggi tidak terkawal.

Simptom lain seperti kesukaran bernafas, keresahan atau mudah stress, sakit kepala dan sakit dada juga merupakan simptom darah tinggi yang tidak terkawal.

SUKAR MEMBUANG AIR (KEROSAKAN BUAH PINGGANG)

Darah tinggi merupakan punca kedua tertinggi kepada masalah kerosakan buah pinggang kerana salur darah yang membekalkan oksigen & nutrisi penting kepada buah pinggang tidak berfungsi dengan baik.

Kesukaran untuk membuang air kecil merupakan tanda awal kemungkinan darah tinggi anda tidak terkawal.

MASALAH KEBATINAN

Masalah kebatinan lelaki merupakan masalah yang paling ditakuti lelaki & menjejaskan berjuta-juta lelaki di seluruh dunia.

Keadaan ini boleh menjadi petanda atau amaran berkaitan masalah jantung.

Perkara ini terjadi berkemungkinan kerana masalah salur darah yang bermasalah dan akhirnya darah juga kurang disalurkan ke kemaluan.

Simptom-simptom tekanan darah tinggi sangat mengganggu kehidupan saya hingga saya tak mampu bekerja seperti orang lain. Sebagai ketua keluarga menjadi tanggungjawab kita mencari rezeki untuk keluarga.

 

Sehinggalah usia saya 30 tahun, berkat kesabaran saya menanggung simptom hampir setiap hari seperti pening, loya, lenguh belakang tengkuk & sakit kepala.

 

Akhirnya saya di temukan dengan produk berasaskan kunyit hitam yang di kaji selidik oleh saintis-saintis MARDI.

 

 

Alhamdulillah, lebih kurang 2-3 bulan saya amalkan pengambilan kapsul kunyit hitam Black G akhirnya tekanan darah saya kembali normal seperti orang muda lain.

 

 

Lihat rekod terbaru tekanan darah saya di bawah. Syukur alhamdulillah..
Saya mengambil keputusan untuk menjadi stokis sah Black G selepas kesihatan saya kembali normal.

 

Dan kini menjadi tanggungjawab saya untuk membantu orang lain pula menikmati kehidupan sihat.

Betul ke kunyit hitam Black G cara yang mudah dan berkesan untuk mengawal tekanan darah?

Anda mungkin dah cuba pelbagai cara tapi tak berkesan. Anda mungkin sudah berputus asa dan sukar nak percaya bahawa masih ada penawar yang mujarab.

MEMPERKENALKAN

100% ekstrak kunyit hitam yang sangat berkesan untuk mengawal bacaan tekanan darah & gula dalam darah.

3 Cara Kapsul Black G boleh mengawal tekanan darah

Membantu meningkatkan perjalanan darah

Membantu mengurangkan masalah darah tersumbat.

Anti keradangan yang tinggi membantu cegah penyakit kardiovaskular.

KINI SAYA PEROLEHI KEHIDUPAN YANG LEBIH BERMAKNA

Bayangkan selepas mengamalkan Kapsul Black G kehidupan akan menjadi lebih baik
kunyit-hitam-black-g

Hati lebih tenang sebab penyakit telah berkurang dan sembuh

kunyit hitam black g

Buat aktiviti kesukaan tanpa risau sebab rasa lebih bertenaga

kunyit hitam black g

Dapat makan makanan kegemaran sebab kesihatan sudah semakin baik

kunyit-hitam-black-g

Lebih bahagia dan ceria sebab tenaga telah pulih

kunyit-hitam-black-g

Menunaikan ibadat lebih khusyuk dan sempurna kerana tiada rasa sakit-sakit waktu beribadat

APA LAGI KELEBIHAN KAPSUL KUNYIT HITAM BLACK G?

Apa yang buat saya suka sangat dengan Kapsul Kunyit Hitam Black G ni?
Produk ni menjaga kesihatan saya secara menyeluruh!

ANTI-OKSIDAN YANG BAIK

MELANCARKAN PEREDARAN DARAH

MENINGKATKAN BEKALAN DARAH KE SEL-SEL OTAK

KESAN ANTI-OBESITI

ANTI STRESS & KEMURUNGAN

MENGAWAL GULA DALAM DARAH

MENINGKATKAN KEINGINAN BERSAMA, KEKUATAN & TENAGA SUAMI ISTERI

MEMBANTU SISTEM PENGHADAMAN & MENGURANGKAN LEMAK KOLESTROL JAHAT

PENYAKIT KERADANGAN BERKAITAN GOUT & ALAHAN

3 CIRI UTAMA KAPSUL KUNYIT HITAM BLACK G

BERKESAN

Pengambilan black ginger secara berterusan menunjukkan hasil yang sangat positif dan apabila diambil pada dos yang mencukupi untuk beberapa hari, keputusan yang mengagumkan dapat diperhatikan. Berkesan dalam masa 30-60 minit, tahan sehingga 24 jam

SELAMAT

Produk-produk yang dihasilkan DIJAMIN SELAMAT DAN BEBAS DARI BAHAN-BAHAN TERLARANG. Semua produk yang dihasilkan adalah kajian bersama MARDI dan ia akan terus dipantau oleh pihak MARDI agar tiada bahan-bahan terlarang ditambah ataupun dimanipulasi. Produk Black G juga
Berdaftar dengan KKM
MAL21026097TC

MUDAH

Hanya amalkan sebiji kapsul kunyit hitam black g sehari sebelum sarapan.

(ketika perut kosong atau 4 jam selepas makan)

PERNAH MUNCUL DI KACA TV & AKHBAR

HASIL KAJIAN
SAINTIS MARDI

Kumpulan saintis MARDI yang diketuai Dr Zuraida melakukan R&D ke atas produk Black G.

ANUGERAH PRODUK CEMERLANG PURBATAMA

kunyit hitam black g

BLACK G MEMPUNYAI PENGIKTIRAFAN DALAM
DAN LUAR NEGARA

Selain diakui oleh MARDI, Black G juga mendapat mendapat pengiktirafan dari pelbagai agensi luar negara termasuk Korea.

PRODUK MENDAPAT KELULUSAN KKM

MAL21026097TC

Lebih 100,000 pengguna sejak 2017

Sebahagian daripada respon mereka yang telah menggunakan produk ini

BERAPA BANYAK SANGGUP ANDA LABURKAN UNTUK KEMBALIKAN KESIHATAN SEPERTI DAHULU?

Untuk kembalikan kehidupan sihat dan bahagia bersama keluarga adakah hanya kerana “WANG” masih menjadi masalah utama anda?

 

 

Kapsul Black G merupakan produk yang telah melalui R&D yang menelan belanja RM2 juta dan dibangunkan dalam masa 5 tahun sebelum dipasarkan. Ia bukanlah seperti produk biasa. R&D ini dilakukan bagi menjamin keberkesanan dan kualiti produk.

 

 

1 botol mengandungi 30 biji dijual pada harga RM120 sahaja, iaitu lebih kurang berbelanja RM4 sahaja sehari kerana anda hanya perlu makan 1 biji sahaja sehari.

 

 

Yang pasti keberkesanan amat tinggi sehingga kami berikan jaminan wang dipulangkan jika tak berkesan.

 

 

Saya dah rasa pengalaman pahit ini dan anda sangat beruntung kerana saya tidak akan biarkan anda terkapai-kapai hanya beli produk semata-mata. Saya ada sediakan group / channel telegram untuk pertanyaan atau dapatkan info semasa dari saya.

PENGHANTARAN SETIAP HARI MENGGUNAKAN SERVIS NINJAVAN & J&T

Kawal bacaan tekanan darah dan hidup normal kembali sihat!

Anda digalakkan mengambil 2 botol kerana pengambilan 2 bulan berterusan akan membantu menurunkan bacaan tekanan darah ke tahap yang lebih stabil.

Dapatkan Kapsul Black G sekarang!

Soalan yang biasa ditanya oleh pelanggan

Siapa sesuai makan?

Produk ini boleh dimakan oleh sesiapa pun yang berusia 13 tahun ke atas. Bagi yang ada penyakit kronik dinasihatkan mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Sakit apa juga boleh makan?

Produk ini bukanlah ubat. Ia merupakan produk kesihatan yang penuh dengan khasiat yang mengembalikan kesihatan kita secara menyeluruh.

Berapa lama berkesan?

Kesan bergantung kepada kesihatan dan keadaan sistem tubuh badan individu.

Perlu makan ubat hospital ke?

Ini adalah produk kesihatan atau pemakanan tambahan. Tidak jadi masalah untuk makan bersama dengan ubat hospital. Jarakkan selama 2 jam

Boleh berhenti ke kalau dah sihat?

 Produk ini bertujuan untuk memberikan khasiat supaya tubuh badan dapat berfungsi dengan baik dan mencegah penyakit. Sila sentiasa rujuk / checkup dengan doktor anda

Pos berapa hari sampai? Boleh barang sampai baru bayar (COD)?

Biasanya semenanjung malaysia hanya 1-2 hari sahaja dan sabah / sarawak pula 3-5 hari.

Barang sampai baru bayar (COD) hanya untuk semenanjung malaysia sahaja.

Cara pengambilan kapsul Kunyit Hitam Black G?

Produk ini sangat baik jika di ambil 30 minit sebelum sarapan pagi. Jarakkan dengan apa-apa jenis ubat atau supplement lain selama 2 jam.

Boleh percaya ke membeli di website ini?

 Hamimi.my adalah berdaftar dengan suruhanjaya syarikat malaysia (SSM) dan stokis sah Black G Sdn.Bhd.

Selepas membuat bayaran anda akan menerima invois dan resit melalui email secara automatik dan nombor tracking penghantaran juga akan dihantar melalui email & sms selepas penghantaran dilakukan kepada pihak kurier

Bagaimana jika saya tiada online bankin dan ingin membayar secara manual melalui whatsapp (CDM)

Butang / link whatsapp disediakan untuk anda jika ingin membeli secara manual. hanya ikuti langkah seterusnya dibawah untuk dapatkan butang whatsapp.

Bagaimana jika saya perlukan rujukan selepas membeli?

 Selepas pengesahan pembayaran anda akan dimasukkan ke group / channel telegram sebagai tempat untuk anda bertanya dan saya sampaikan info pemakanan sihat (DIET) dan juga info terbaru tentang Kunyit Hitam Black G.

Perlukan bantuan atau pertanyaan? Hubungi / Whatsapp saya
di talian 017 765 0789 (Hamimi)

Copyright 2022 : hamimi.my

All Rights Reserved : Website Manage by HZ Network Solutions
Tel: 0177650789 | Email: hznetworkpayment@gmail.com

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

 

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager

error: Content is protected !!